English
Leave Your Message

Brand glory and future design

2024-02-29

news1.jpg


news2.jpg


Designers exhibit a masterful utilization of curves to delineate and define the rhythmic spaces within the architectural design. Within this innovative framework, an expansive eight-meter-long arc wall serves as a pivotal connector, seamlessly linking two distinct areas: the bathrooms and the family rooms and social spaces. The deliberate curvature of this structure not only aesthetically distinguishes these zones but also fosters a sense of fluidity and interconnectedness throughout the space.


Moreover, the design ingeniously extends beyond mere visual appeal to enhance the functionality of the environment. Extending from the entrance gate to the zenith of the restaurant, the gracefully arched ceiling effectively elongates the perception of space, imbuing the area with a sense of airiness and expansiveness.


The thoughtfully integrated high windows along the length of the arc wall serve a dual purpose, introducing abundant natural light into the bathroom area while concurrently maintaining a sense of privacy and tranquility. This strategic placement not only maximizes the benefits of natural illumination but also contributes to the overall ambience of the space, creating a bright and inviting atmosphere that is conducive to relaxation and rejuvenation.


One standout feature of the design is the incorporation of Wicline 75 ventilation windows, strategically positioned to optimize both functionality and aesthetics. These windows not only introduce additional natural light into the space but also facilitate efficient air circulation, striking a harmonious balance between the need for sound insulation and the desire for natural ventilation. This meticulous attention to detail ensures that the space remains both visually stunning and functionally practical, catering to the diverse needs and preferences of its occupants.


In essence, the use of curves within this architectural masterpiece transcends mere visual appeal, serving as a catalyst for spatial delineation, natural illumination, and optimal ventilation. Through thoughtful design and meticulous execution, the space achieves a harmonious balance between form and function, offering a sanctuary of serenity and sophistication for all who inhabit it.


news3.jpg


In response to the high window, three deep arc notches were dug in the ceiling of the bathroom and walkway. It makes the transition from public space to private space vivid. Through the high window, the natural light in the bathroom and the artificial light at night are alternately reflected on the ceiling surface, so the space is full of breath and adds interest and poetry.

Designers use restrained and effective means to rejuvenate the space with the limitations of the times, reserve and bravely break it in the real complexity, and find light and exit for young families living in old apartments.